OVER ONS

Met KIEMM groeit jouw plezier in de keuken.

MISSIE

KIEMM komt van ‘kiem’: het begin van iets dat groeit.
Wat wij willen laten groeien? Jouw plezier in de keuken! Hoe? Door jou op ontdekkingstocht te sturen in de keuken zodat jij zelf aan de slag kunt om te genieten van lekker én gezond eten. 

Geen uren in de keuken kokkerellen, een waslijst aan ingrediënten scannen of het taartje laten staan op de verjaardag van je oma. Maar met de juiste balans genieten van een gezonde levensstijl. Want goed eten, laat je goed voelen.

Kweek bijvoorbeeld je eigen kiemgroentes! Vers uit de pot, zo op je boterham, tussen je tosti of in je salade. Wij willen je laten ontdekken dat verse ingrediënten makkelijker, gezonder & duurzamer zijn dan de kant en klare alternatieven uit de supermarkt. 

Met een duurzame geest geloven wij dat een gezonde levensstijl belangrijk is voor jezelf en de wereld om ons heen. Daarom maken wij iedere dag duurzame keuzes. En doordat jij zelf aan de slag gaat, ben jij ook duurzamer bezig want je skipt het plastic uit de supermarkt en de bestrijdingsmiddelen van de boer.

Ga met samen met KIEMM aan de slag in de keuken, ontdek, geniet en heb  plezier.

kernwaarden
FOUNDER

Opgegroeid op de kermis was ik omringd door suikerspinnen, ijs en oliebollen. Van groente & fruit moest ik niks hebben. Op mijn 10de had ik overgewicht en moest ik afvallen. De zuurstokken maakten plaats voor komkommers. Een jarenlange strijd tegen de kilo’s volgde waar ik nooit de lol van in zag.

‘Dat moet anders’ dacht ik. Na veel experimenteren kwam ik erachter dat een gezonde lifestyle makkelijker vol te houden is, als je hier plezier aan beleeft! En dat plezier begint in je eigen keuken.

Nu sta ik iedere dag enthousiast in de keuken om eten te maken waar ik me goed door voel. Dit wil ik graag delen en daarom is mijn missie met KIEMM om jouw plezier in de keuken te laten groeien, want goed eten laat je goed voelen.

Liefs,